Вдъхнете живот на бизнес данните си с Power BI

 • Затрупани сте от много данни и отчети, но никога не сте сигурни къде се крие точната информация, която търсите?
 • Омръзнало Ви е да слушате обяснения, че нужните справки излизат бавно и ще са налични след един или два дни, а не сега?
 • Искате винаги – в офиса, на ски или докато чакате в задръстване да видите ключовите за бизнеса Ви данни с един поглед?

 

Защо Power BI?

Power BI е иновативен BI инструмент, с който можете да видите цялата важна за Вас бизнес информация само с един поглед чрез интерактивни визуализации. Преглеждайте персонализираните екрани и отчети на база на вашите данни, за да откриете отговорите на най-важните за вас бизнес въпроси. Към настоящия момент Power BI ползват повече от 90000 организации в над 185 страни.

За кого е Power BI?

За всеки топ мениджър на малка, средна или голяма компания, който желае да открива бързо евентуалнте рискове, да постига по-добра възвръщаемост и да отличава новите възможности с един поглед. Технологиите, които са заложени в Power BI позволяват на потребителите да създават и споделят лесно изводите, тенденциите, най-важното от своите бизнес данни на едно място в реално време.

Повече за Power BI –powerbi.fts-eu.com

Още полезни статии:

Класация на училищата в България – Oтчет с Power BI

3 начина търговският екип да е по-успешен с Power BI

Споделете с колеги:

Един коментар з “Вдъхнете живот на бизнес данните си с Power BI

 1. Цанка Маркова

  Точно преди една година на 24 юли 2015г. Microsoft ни зарадва с появяването на Power BI, с което доказа, че има намерението, цялостната визия и технологията как да промени и развива BI света.

  Ние, от ФТС, доказахме, че нюхът ни за иновативното, за продукта на бъдещето не ни е напуснал през годините. Така както преди 22 години въведохме термина “ERP” в България, така както преди 12 години образовахме екипа на Microsoft в София, че имат прекрасен продукт, наречен Axapta, така и сега видяхме потенциала на Power BI и започнахме активна работа с продукта от ден “Нула”.

  Измина само една година, но каква година само… За нас тя бе учене, следене на новостите и даване на идеи за развитие, разработка на BI решения, които се харесват и вършат работа и отново учене. За Power BI това бе година на израстване, промени, възмъжаване.

  Честит рожден ден, Power BI, и нека продължим заедно да работим и да помагаме на света да извлича информация от нулите и единиците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *