Истории на успеха…Популярното ERP решение Microsoft Dynamics NAV помага за управлението на гъвкави финансови продукти от Кредисимо АД

Кредисимо АД е утвърден лидер в сферата на онлайн микрокредитирането в България. Компанията е с подчертан стремеж към предоставянето на гъвкави и иновативни финансови продукти.

 Предизвикателството

Ежедневното проследяване на различни финансови продукти, контролът над задълженията и просрочията изисква използването на иновативни технологии и специализирани ИТ решения, които да спомогнат за  вземането на навременни управленски решения.

Решението

Популярното ERP решение Microsoft Dynamics NAV включва стандартните модули за управление на финанси, продажби и др. Тъй като основната дейност на Кредисимо АД е в сферата на онлайн микрокредитирането е осигурена и възможност за автоматично прехвърляне на данни от фронт офис системата на Кредисимо АД за отпускане на кредити и Microsoft Dynamics NAV.

Ползите

Изградената от екипа на ФТС България ООД функционалност, съответстваща на изискванията на клиента позволява оптимизиране на оперативната дейност, осъществяване на по-добър контрол, ежедневно следене на задължения и просрочия.

  •  Управление на контакти
  • Управление на договорни отношения
  • Управление на разходите
  • Управление на приходите и плащанията
  • Консолидиране на информацията
  • Управление на взаимооотношенията с клиенти
  • Справки и анализи и др.

Microsoft Dynamics NAV е интегрирано ERP решение, създадено за организации, които имат нужда от бързо въведена в експлоатация система, лесна за настройка и удобна за ползване и поддръжка. Тя е специално разработена за нуждите на малките и средни предприятия, което я прави особено подходяща за българските икономически условия. С Microsoft Dynamics NAV работят повече от 117 000 компании по цял свят.

Може би следващата е Вашата? Свържете се с нас на 02/ 818 36 63 или info.bg@fts-eu.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *