Класация на училищата в България – Oтчет с Power BI

Статистика на резултатите от Национално Външно Оценяване (НВО) 7-ми клас, 2015г.

Разгледай отчета тук

Защо Power BI?Power BI е иновативен BI инструмент, с който можете да видите цялата важна за Вас бизнес информация само с един поглед чрез интерактивни визуализации. Преглеждайте персонализираните екрани и отчети на база на вашите данни, за да откриете отговорите на най-важните за вас бизнес въпроси.

За кого е Power BI? – За всеки топ мениджър на малка, средна или голяма компания, който желае да открива бързо евентуалнте рискове, да постига по-добра възвръщаемост и да отличава новите възможности с един поглед. Технологиите, които са заложени в Power BI позволяват на потребителите да създават и споделят лесно изводите, тенденциите, най-важното от своите бизнес данни на едно място в реално време.

Повече за Power BI

Още полезни статии:

Вдъхнете живот на бизнес данните си с Power BI

Споделете с колеги:

Един коментар з “Класация на училищата в България – Oтчет с Power BI

  1. Цанка Маркова

    Много хора ни питат “Добре, но какво общо има отчетът с класацията на училищата с Maconomy или NAV или AX?” Отговорът е прост – няма нищо общо. С този отчет искаме покажем възможностите на Power BI, като използваме тема близка до почти всеки от нас.

    Разгледайте отчета и ще получите отговори на въпроси като “Кои са топ 10 училища в България? А в София? А във Варна?”, “Кои са най-добрите държавни или частни училища по резултати от матурите в 7ми клас по математика и български? А кои имат най-добри резултати по чужд език?”, “Колко ученика има в частните училища?”, “Къде има вероятност да е подсказвано по време на матурите?”

    Забавлявайте се с този отчет – той е направен за това 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *