Как лесно и бързо да управлявате документи и данни за служителите в една система?

На всеки HR мениджър / Административен директор се пада отговорността и привилегията да управлява  най-ценното в компанията- нейните служители. Управлява се целия процес от подбора, през обученията, предоставянето на бонуси и социални придобивки до професионалното развитие на кадрите.

В  тази нелека задача M-Files HR Management помага да управлявате всякаква информация и документи за служителите- включително атестации, обучения, сертификати, бонусни системи, да развивате потенциала и талантите на своите служители и др. M-Files HR Management намалява времето за администриране на документите на служителите, предоставя гъвкави възможности за управление и планиране на обучения, квалификационни курсове, сертификационни умения и позволява  лесното и бързо попълване/отчитане на различни видове типови документи, например командировъчни заповеди и др.

За какво още ще Ви е полезно решението:

  • Управлявате профилите/документите на настоящи/бъдещи служители в организацията (например CV, сертификати, допълнителни квалификации и компетенции и др.)
  • Разработвате  компетентностен модел / кратко описание за всяка длъжност в организацията (със съответстващите за нея умения, компетенции, образование и предишен опит);
  • Подготвите атестации за отделните служители на месечна/годишна база;
  • Планирате необходимите обучения за различните служители в компанията на база на техния опит, компетенции и интереси;
  • Дефинирате автоматизирани процеси / процедури за подбор на персонала за дадена длъжност (workflows) и др.

Ако желаете да видите демо на решението – каним ви да вземете участие в предстоящия уебинар “Умно управление на HR документи и информация”  на 19 Октомври  2016г. от 11.00часа. Необходима е единствено регистрация тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *