Какво печелят клиентите с Dynamics 365?

Dynamics 365 обединява най-доброто от CRM и ERP в една облачна услуга със специфични, целенасочени приложения за всеки от ключовите бизнес процеси – Финанси, Продажби, Обслужване на клиентите и други. Осигурява на клиентите модерна, но и позната визия с вградени добри практики и ноу-хау. Използва се common data model и специална платформа за приложенията за да гарантират приемственост, възможност за доработки, гъвкавост.

Dynamics 365 ще помогне на компаниите да:

  • Започнат с това, което им е нужно като приложения по роли, индустрии, компании- и след това да се развиват и растат със стъпките, които те преценят, че пасват на тяхната компания, за да управляват целия си бизнес в облака.
  • Получат бизнес приложения, които комбинират данни, анализи и IoT в процесите, за да могат да водят служителите и клиентите към оптимални резултати.
  • Бъдат подготвени за бизнес растеж чрез адаптивни, гъвкави приложения, които им позволяват да създават, модифицират и разширяват бизнес процесите в реално време. Потребителите могат да променят и адаптират приложенията без необходимостта от намесата на IT специалисти. А организациите могат да преформатират своите бизнес модели с помощта на гъвкава и ефективна платформа.

 

Какви варианти имате с Dynamics 365?

  • Enterprise Edition – Dynamics 365 Enterprise Edition е предназначен за среди и големи компании (над 250 потребителя), които се нуждаят от богата функцоналност на ERP и CRM системите и планират да оперират в световен мащаб. Dynamics 365 Enterprise Edition включва : Sales, Marketing, Customer Service,Project Services,Field Services,Operations (Retail, Procurement, Financials, SCM, Production, HR, Extensions)

Sales, Marketing и Service елементите ще бъдат познати на повечето хора, които са използвали CRM Online. Project Services и Field Services са сравнително нови допълнения към CRM Online. Operations всъщност е преименуваната версия наскоро обявената Cloud ERP (AX7).

  • Business EditionDynamics 365 Business Edition e насочен към средните и по-малки компании (10- 250 потребителя).  Dynamics 365 Business Edition ще комбинира Microsoft Dynamics CRM online с финансов пакет, подходящ за малки и средни компании (преди т.нар. Project Madeira). Dynamics 365 Business Edition включва : Sales, Marketing, Customer Service, Financials.

Някои други ключови елементи от Dynamics 365 са:

  • Power Apps – нова платформа, която позволява лесно да създавате и използвате линия от бизнес приложения за таблет и мобилни устройства.
  • Power BI – гъвкавото Microsoft решение за бизнес анализи е включено в Dynamics 365, като позволява бързото и правилно интерпретиране на цялата бизнес информация, която да ви даде идеи и прогнози.
  • Flow –Обединява няколко приложения заедно с лекота, събирайки данни от всяко Dynamics 365 приложение към Office 365 приложението, например  SharePoint Online и други външни приложения.

Microsoft и ФТС България  ще продължат  да поддържат  вече съществуващите инсталации на продуктите от линията Microsoft Dynamics. 

За повече информация относно различни варианти за миграция, можете да се свържете с нас на  02/ 818 36 63 или ни пишете на info.bg@fts-eu.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *