6 ползи при управлението на хотели с вертикалното ИТ решение QuoHotel

QuoHotel е специално разработено ИТ решение за хотели и хотелски вериги, базирано на Microsoft Dynamics NAV, което Ви позволява да контролирате и управлявате всички аспекти на своя бизнес по един интегриран начин, от Рецепция до Управление на финансите, включително POS, Покупки, CRM, Зали и събития, Спа и Уелнес и др.

 

1 Интеграция: QuoHotel е цялостно ИТ решение за управление на хотели, базирано на Microsoft Dynamics NAV, което позволява на собствениците на хотели да контролират всички сфери на своя бизнес само в една, единствена система.
В решението са въведени последните технологични разработки, така че QuoHotel може да бъде интегриран и с най-използваните други системи и периферни устройства (CRM, устройства за магнитни карти, скенери, телефонни централи, PayTV).

2 Технология: Налични са всички последни технологични разработки и новости благодарение на Microsoft Dynamics NAV платформата.

Архитектура: QuoHotel може да бъде адаптирана към изискванията за архитектура на софтуера във всеки хотелски бизнес: централизирана, разделена или смесена.
– Централизирана: база данни разположена на сървър се споделя от всички хотели.
– Разделена: всеки хотел има свой собствен сървър и изпраща ежедневно цялата информация към централен сървър.
– Главния офис дублира основните настройки към основните хотели. Процесът по дублирането на информацията се настройва според изискванията за всяка операция.

Адаптивност: QuoHotel обхваща всички сфери на хотелиерския бизнес: Рецепция, Продажби, Покупки, Счетоводство, POS и др. Включва и всички специфични изисквания на хотелските вериги, като например централизиран преглед на инфромацията, централизирани Резервации, централизирани Покупки и др.

5 Преглеждане на информация онлайн: QuoHotel разкрива реалния статус на бизнес дейността по всяко време, когато имате нужда, независимо от архитектурата на софтуера, който сте избрали.

6 Потенциал за растеж: QuoHotel дава възможността предварително определени процеси да бъдат репликирани в нови инсталации.

Ако желаете демо на вертикалното решение QuoHotel, моля свържете се с нас на тел: 02 / 818 36 63 или info.bg@fts-eu.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *