Нужна ли е система за управление на информацията и документооборота в компаниите, производители на храни? Вижте добрата практика на производител на сладкарски изделия.

Накратко за клиента:

Компанията Bahlsen е един от водещите производители на бисквити и сладкарски изделия в Европа. Притежава 5 завода в Европа и изнася продукцията си в над 80 страни. Разполага с 2500 служители в цял свят и представителство във Великобритания.

 Управление на качеството и документооборота с M-Files

Служителите в офиса на компанията във Великобритания изпитват трудности да управляват документи и информация ефективно използвайки само мвътрешната мрежа и сложната файлова структура по отдели. Откриването и споделянето на информация отнема време и невинаги води до резултат, тъй като в повечето случаи конкретния служител не знае къде е запазен документа или как се казва точно.

Компанията започва да търси решение, което да позволи на екипа във Великобритания да управлява по -добре информацията и да усъвършенства колаборацията. В допълнение се изисква и решение за управление на качеството, което да автоматизира процесите по качеството и да помогне за по-добрия контрол на документите по време на производствения цикъл.

Гъвкавостта на решението M-Files ECM го откроява още по време на процеса на подбор, тъй като това е единствената система, която може да отговори както на изискванията за управление на документи, така и за управление на качеството. Не са за пренебрегване и лекотата и интуитивността на решението, което позволява потребителите да го харесат и бързо да започнат да фо ползват в ежедневната си дейност.

„С M-Files откриването на информацията и работата в екип е бързо и лесно. Спестява много време и ни позволява да сме по-ефективни“ – споделя Майкъл Нюрнбергер, Технически мениджър в компанията.

Информацията се управлява като се търси „какво”, а не “къде“ е запазено. Това позволява на компанията изцяло да премахне сложните структури с файлове, така информацията се открива много лесно, лесно се споделя и се управлява в цялата организация.

Автоматизацията и работните потоци водят до по-ефективно работно място

Към момента екипът на компанията във Великобритания използва M-Files във всички отдели, за управление на договори, HR документи, записи на клиенти, документи за продукти и други. Преди преглеждането, проверката на документите, като например документи за нов продукт или промени в политиката на компанията са се извършвали ръчно и са представлявали тромав процес.

С M-Files процесите са автоматизирани. Работните потоци се създават много лесно и са трансформирали начина по който се преглеждат и одобряват документи – дори от служителите, които работят дистанционно, а не в офиса.

M-Files трансформира работата в екип и продуктивността

M-Files значително подобрява работата в екип и комуникацията между отделите в Bahlsen. Откриването и споделянето на информация в организацията е много по-бързо и лесно, когато вече няма толкова файлове и папки за преглеждане.

M-Files предоставя стриктен контрол по отношение на правата за достъп до важна информация, и гарантира, че данните ще бъдат достъпвани само от хората с правилната оторизация.

Още статии за M-Files и ползите от нея:

Какво vs. Къде?

Защо да внедрим ECM система? Обясняваме с цифри и факти.

Най-често срещаните 10 трудности при управлението на информация, които лесно можете да избегнете

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *