Microsoft Dynamics NAV 2018 -и така, кое е новото?

На 1 Декември 2017г. Microsoft Dynamics NAV 2018 бе представен пред широката публика.

Какво е Microsoft Dynamics NAV?

Открийте как NAV може да Ви бъде полезна, като ни се обадите на 02/ 818 36 63 или ни пишете на info.bg@fts-eu.com

Новостите в NAV 2018

  • Настройки и конфигуриране  – Нови опции са добавени за ролите на Business Manager и Accountant. От списъка с дейности, можете да отваряте страници за настройки.
  • Задачи – Можете да създавате задачи, които да напомнят за действия, които трябва да изпълните. Задачите могат да се отнасят, както за вас, така и за някой друг в организацията.

 

  • Преконфигурирани отчети в Excel – Ролите Business Manager и Accountant имат нова опция за Excel Templates. От там можете да избирате преконфигуриранияотчет, който после можете да отпечатате директно от Excel.

 

 

 

  • Още по-бързо обработване на заявки, фактури и кредитни известия 

 

Детайлна информация за новостите в Microsoft Dynamics NAV 2018 – What’s New in Dynamics NAV 2018

Тази версия съдържа много на брой малки промени, което се превърна в тенденция в последните няколко версии. Промените могат да бъдат обобщени в две групи: подобрения в системата и интеграция с Office.

  • подобрения в системата

  • интеграция с Officе

 

Лесно можем да организираме демо на NAV 2018 и да разкажем за последните си проекти за клиенти в България – обадете ни се на 02 / 818 36 63 или ни пишете на info.bg@fts-eu.com

 

Един коментар з “Microsoft Dynamics NAV 2018 -и така, кое е новото?

  1. Димитър Сарафов

    Новите функционални възможности на продукта позволяват на потребителя много по- бързо и удобно да извършва своите всекидневни дейности в системата. Препоръчвам на всички текущи и бъдещи потребители на системата да се запознаят с новите й възможности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *