Уебинар “Advanced Analytics за транспортни и логистични компании”

28 Септември 2018, 11:00 часа

Ако управлявате транспортна или логистична компания, знаете по-добре от всеки друг по света, че времето, скоростта и ефективността са определящи за успеха на организацията Ви.

Базирано на Microsoft Business Analytics stack, решението на ФТС – Advanced Analytics за транспортни и логистични компании – ще помогне да ускорите бизнес процесите и да проследявате ключовите показатели за ефективност, както и да изпробвате what-if сценарии за оптимизация на разходите и да генерирате различни прогнози за бъдещи периоди.

Клиентите на FTS Advanced Analytics споделят, че решението им позволява по-детайлен поглед върху дейността на компанията, както и възможността да проследяват тенденции, да реагират  незабавно при различни обстоятлества, както и да вземат най-добрите бизнес решения.

 

Регистрирайте се тук

 

* Продължителност 30 минути. Уебинарът ще бъде на английски език. За да се включите, ще ви бъдат необходими само компютър, слушалки и добра интернет връзка.

 

Клиентите ни споделят …„Power BI оптимизира работата ни многократно“- Ивайло Цанов, мениджър проект в Транспрес

 

Ако желаете допълнителна информация за Advanced Analytics за транспортни и логистични компании – свържете се с нас на 02/ 818 36 63 или info.bg@fts-eu.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *